Varhainen lintu

Varhainen lintu parhaan treenin nappaa – vai miten se nyt menikään.

Päiväni alkoi tänään klo 7 triathlonkoulun tapaamisella. Mahtavaa, että yhteiseksi treeniajaksi on yrityksessä löytynyt aamu: ketään ei jää venyneen palaverin vuoksi pois treeneistä, päivään tulee roppakaupalla lisää energiaa ja lisäksi lenkin lopuksi ehtii jopa saada annoksen päivänvaloa auringon jo noustessa. Porrastreenin ja mäkivetojen jälkeen on hyvä aloittaa työpäivä.

Valoisaan aikaan ulkoileminen arkisin on monelle utopiaa ainakin marraskuusta maaliskuuhun. Rehellisesti sanottuna en voi ymmärtää, miten monet työnantajat eivät edelleenkään näe keskellä päivää tapahtuvan ulkoilun merkitystä.  Perusteluna on tietenkin se, että 45 minuutin lenkki työajalla on poissa tuottavasta työstä. Tuo sama 45 minuuttia menee sitten facebookissa tai iltapulun sivuilla. Olisiko työnantajalle sittenkin parempi diili päästää työntekijä lenkille tuulettumaan ja saada vastineeksi tehokkaampi, reippaampi ja vähemmän sairasteleva työntekijä? Berocca ja kirkasvalolamppu eivät kovin pitkälle yksinään kanna.

Aion huomennakin olla taas varhainen lintu ja kipaista lenkille Pyynikin maisemiin ennen urheiluravitsemuksen seminaarin alkamista. Testiin pääsee Nonamen uusi kerrasto, joka ainakin näyttää todella toimivalta.  Kävin tänään Tampereen myymälässä katselemassa tuotteita ja tutustumaan yritykseen. Upeaa suomalaista yrittäjyyttä hienolla asenteella.

Raportoin seminaarin antia viimeistään maanantaina. Nautinnollisia lenkkejä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: